Een video met belangrijke onderscheidingen (Engels)

Screenshots & Resultaten

Lawrence Rouse review
Manuel Turcios review

Interviews / Klantcases

Christina Chaplin

Voor: zoekend naar een passende oplossing voor het aantrekken van nieuwe website bezoekers – en nieuwe verkoopkansen.

Na: elk onderwerp voor de volgende 150 blogposts uitgelicht en onderzocht. Dit betekend meer bezoekers! En meer kans op conversie!

EXTREME content groei

We hebben als team onderzocht waar de potentiële klanten van ‘t softwarebedrijf op zochten. Dit hebben we gedaan door o.a. te bekijken waar de concurrenten hun bezoekers mee aantrekken. Met welke keywords? Met welke artikelen? Hoe verspreiden zij deze op het internet? Met al die informatie hebben wij de handen ineen geslagen om een skelet op te zetten waarmee ‘t softwarebedrijf goed uit de voeten kon. En wat zijn de resultaten prachtig! Duizenden nieuwe bezoekers en duizenden conversies!

Christina Chaplin - google review
one topic build-out

Shan – Verhuisbedrijf Draagkracht

Voor: een nieuwe website waar nog geen hond op kwam.

Na: duizenden nieuwe bezoekers op de website. En vanuit het gehele land. Welke website zou hier nou niets aan hebben? Ik kan er geen een opnoemen, omdat elke website wat heeft aan duizenden nieuwe bezoekers! Dit zorgt voor veel verkoop kansen en de resultaten spreken voor zich!

EXTREME groei in websiteverkeer

Wat u rechts ziet zijn de analytics die wij bijhouden voor verhuisbedrijf draagkracht. Duizenden en duizenden bezoekers – en een hele berg aan verkoopkansen. Zoals ik al eerder zei is dit voor elk bedrijf een droomscenario.

verhuisbedrijf draagkracht - seo bryn review
1000 bezoekers per dag

Wat als ik meer over ’t bedrijf wil weten?

Alles wat u over ons hoeft te weten staat op deze pagina. De reden waarom ik dat zeg, is omdat u niet afgeleid moet zijn van wat er echt belangrijk is – en dat is uw bedrijf en de toekomst daarvan.

Heb jij referenties?

Als u dat nu nog moet vragen.. zou ik zeggen dat u deze pagina nogmaals moet doornemen. Alles wat u nodig heeft bevindt zich op deze pagina.

Hoeveel kost ’t?

Hoeveel kost ‘n nieuw huis? Onmogelijk om nu al te zeggen, omdat het aan meerdere factoren ligt. Dat begrijpt u natuurlijk wel. Maar als u voor goedkoop gaat, dan raad ik u aan om een partij in India te zoeken, waarbij u niet weet of alles wel zo veilig gebeurd. Sterker nog, ik raad u dat niet aan, maar als u voor goedkoop gaat is dat uw optie.

Hoe snel kun je resultaten leveren?

Als u deze maand nieuwe klanten nodig heeft bent u te laat begonnen met uw zoektocht. In dat geval kan ik niets voor u betekenen. Wilt u bekijken of u kunt investeren op lange termijn, dan bent u aan het juiste adres. De reden dat ik ‘t zeg, is omdat Google patenten heeft die bepalen welke websites wel en niet goed mogen scoren. En aan ons de taak om de websites van onze klanten daar te krijgen. Korte termijn resultaten doen wij niet aan. We zijn hier niet op de kermis.

Heb je nog meer openingszinnen?

Is dit pick-up? Ik praat zakelijk met u.

Welke garantie heb je?

Ik garandeer dat uw concurrenten net als u aan het kijken zijn hoe zij hun bedrijf een betere toekomst kunnen geven. Dus ja. Ik garandeer dat als u niets doet u over een half jaar spijt heeft dat u niet eerder bent begonnen.

Kun je ook kijken naar de conversie van m’n site?

Nee. Ik kan de hulp van experts inroepen – en deze experts kunnen u helpen. Ik help u met het verkrijgen van meer internetverkeer. En dat is dat.

Ik heb geen geld voor SEO

Dan zit u in een lastig pakket. Ik wens u veel sterkte toe in de maanden die komen.

Hoe behaal je dit soort resultaten ?

Dat zijn de knepen van ‘t vak. En deze knepen bevinden zich achter een dikke stalen deur waar weinig mensen de sleutel toe hebben. Maar dat brengt ons bij de volgende vraag: vecht ik t.z.t. aan uw kant, of aan de kant van uw concurrenten? Wat heeft u liever.

Ik zie hier en daar spelfouten / fouten in de zinsopbouw ?

Wij zijn specialisten in wat wij doen. We zijn recht-toe recht-aan. We typen zoals we praten. Wat is uw punt?

Overzicht van het Proces

Het openen van de kluis

Onze processen zijn het meest geschikt voor het volgende type bedrijven:

  • Bedrijven met 5+ personeelsleden, omdat dit soort bedrijven een reputatie hebben opgebouwd in de huidige markt.
  • Marketeers die hun SEO door een expert moeten laten doen, door bijvoorbeeld de moeilijkheidsgraad van de concurrentie.

Wat bevindt zich ‘in de kluis’?

Een methodiek waarmee we onze klanten helpen. Het opbouwen van een content-raamwerk, het optimaliseren van o.a. de website en de social media kanalen en een methodiek om veilige PR methodes toe te passen. De resultaten die hieruit voortvloeien zijn voor onze klanten: betere rankings in Google en meer websiteverkeer, wat meer verkoopkansen oplevert.