Het SEO team dat elk Google probleem voor u oplost.

Bryn van Nuissenburg, oprichter, SEO team-lead, specialist

Bryn is iemand die weet wat er speelt met Google. Hij is op de hoogte van wat er wel en niet werkt en kan snel schakelen. Dit is ook de reden dat deze website, brynvannuissenburg.nl, al jaren in de top van Google staat voor hele concurrerende termen. Termen als ‘SEO Den Haag’ bijvoorbeeld. Ik zou me geen betere partij weten dan deze, als SEO belangrijk voor u is. En dat zeg ik niet zomaar. Ik ken er een heleboel.

Denis Shemetov, Web-techneut (WordPress/PHP/JS/HTML/CSS)

Denis is een techneut. Dingen die mensen als u en ik niet snappen, snapt hij wel. Code.. Het lijkt alsof deze man in de matrix leeft. En in de wonderschone wereld van het internet zijn mannen als Denis hard nodig.

Maite

Maite Karstanje, Spreekt En Schrijft In 4 Talen! (Nederlands/Engels/Spaans/Duits)

Waar zal ik beginnen. Maite is een dame waar we op kunnen bouwen. Ze staat altijd klaar en zorgt ervoor dat elke website met content gevuld is. Tot de nok toe. De combinatie keyword research en content schrijven gaat haar zo gemakkelijk af, dat wij ons wel ‘s afvragen of hoe iemand zo’n talenknobbel heeft!

Robin van den Brink

Robin van den Brink zet altijd de puntjes op de i.

Procesmatig werken, workflows, Standard Operating Procedus, connecties leggen met mensen, dat is Robin. Ze lijkt verlegen – en dat is ze ook wel – maar diep van binnen schuilt een persoon die meer geeft om resultaten dan wie dan ook!